fbpx
Fotoshoot met je hond Hondenfotograaf Gabry & Dany linschoterbos
Fotoshoot met je hond Hondenfotograaf Gabry & Dany linschoterbos

IK BEN GABRY

 

en mijn passie is fotograferen en honden en dat blijkt een super gave combi te zijn! Ik zou het super leuk vinden om jou en je beste maatje op de foto te zetten. 

Ik hou van spontane en frisse foto’s en ben altijd opzoek naar de mooiste plekjes met het mooiste licht. Daarom fotografeer ik altijd buiten op locatie.

Als je mij boekt krijg je een rustige fotograaf die de tijd neemt om jou en je hond te leren kennen en jullie leuke opdrachten geeft zodat ik jullie het mooist op de foto krijg.

Naast hondenfotograaf ben ik grafisch vormgever en ben daardoor altijd al met fotografie bezig. Voor mijn bedrijf Huisstijl voor jou maak ik vaak portretten van mijn klanten.

Ik hoop jou en je maatje te ontmoeten tijdens een gezellige fotoshoot, zodat ik jullie kostbare herinneringen kan vastleggen.⁣

Liefs Gabry

Locatie: Linschoten | Foto’s: David Zijlstra- edit door mij!

EN DIT IS DANY!

 

Want wat is een hondenfotograaf zonder hond? Mijn eigen hond is Dany, een Amerikaanse Staffordshire Terriër, van negen jaar alweer. Wat gaat de tijd snel.

Ze is mijn eerste pup en dat heb ik geweten. Ze was als pup een echte draak, maar ik ben heel blij met haar en hoe ze is geworden. Ze is lekker eigenwijs, luistert goed en is sociaal met andere honden. En het is gewoon heerlijk om elke dag naar buiten te gaan (moeten) en daardoor te genieten van de mooie natuur in ons Groene Hart.

Locatie: Hoge Vuursche